Saturday, February 26, 2011

AIR MATA DARAH!

okay, hari ini  situasi mengejutkan dari cik gha
sangat nervous dan takut bila dia datang bilik dengan mata berdarah2. 
jane pulak dah tutup mata tengok. aaaaaaa.
takutnya masa tu, dalam kepala dah piki pasal dia akan buta dah

kami pegi terus klinik yg 'berdekatan'
dekat lah sangat.
promote sikit
 pegilah kalau tersakit tapi tadi servis lambat ckit..
yg pengsan boleh sedar balik kalau menunggu ups
ada pakcik sakit tdi slow sbb tu kali
(mangsa tersebut)
masa ini dah boleh la buat muka macam ni
kalau tak di ajak ketawa dia menangis 
kalau menangis nya kua aer mata tak kesah
ni kua aer mata darah, siapa berani tengok?

hero kami

special thanks to jane sebab dialah paling takut. haha
sampai dah mmg macam mexican punya org asli dh jane =P
hee
baru prasan diri kecik =,=

mr doc tu cakap mata dia mmg dah kena infection,
jadi bila tgn gatal gha gosok2 mata, berdarah lah kt situ.
err.. tak paham sebenanya..
yang pasti dah ada lah tu kali ketumbuhan yang tak diundang

giha siap tanya kena operation ka tak haha
nasib baik dia cakap tak




3 comments:

Gha said...

HAHAHAHAH . okay okay . saya jaga mata saya bek bek :D

Fazliana said...

ya allah, muka jane tu, mcm die pulak yang mata berdarah =__=

air-rah da amor said...

gha:: haa..jaga baek2x tau.. kecyan kitaorg, jgn biakan kitaorg panik2x lagi =,=

faz::jane syg sgt gha faz,, smpai diri sndri mcm x tejaga dh,, dia piki nk selamatkan gha ja tadi.. hebat tak hebat jane tuu.. x rugi buat kawan. hehe
tapi c gha nya yg sakit boleh pulak cantek2x tadi..sangat x paham. haha

Post a Comment

kindly leave your comments here (=