Monday, July 18, 2011

humm .....

ya Allah
tetapkan hati aku padamu

ya Allah
berikan aku kekuatan

ya Allah
hilang kan resah gelisah ku

ya Allah
semoga semua ini buat aku lebih dekat dengan mu

ya Allah
bahagia kan dia. seperti mana dia telah bahagia kan aku


*semalam, nampak beberapa orang perempuan keturunan mana entah pakai purdah
jeles sangat tengok diaorang mampu pakai macam tu
cantik luar dan dalam.
dan dia orang buat aku nampak real2 depan mata
sebenarnya islam tu mudah sangat
cuma bila kita x biasa itu yang susah nak praktikkan hidup sebagai islam yang betol2 islam
semoga aku diluaskan lebih kefahaman dan dapat timba lagi banyak ilmu tentang islam. amin

assalammualaikum.




terima kasih daun keladi, lain kali baca lagi=)

2 comments:

atifa said...

ira,take time,i pun macam u gak,sometimes bila tgk org lain boleh buat,trfkr,tk kn aku tak boleh kn.benda tuh semua slow slow.jus be yourself.one day bnd tuh akan datang gak kalau kte ikhls nak jd mcm 2.:).

air-rah da amor said...

thank you okay. =)
dat was a great words *blink

Post a Comment

kindly leave your comments here (=